StastnejsiClovek

nedeľa, augusta 28, 2011

ŚKOLSKý ROK 2010/11

Tento školský rok sa nie veľmi nevydaril. Deti prestali po jednom odchádzať a ak už bolo málo, po pol roku som to odstavila celkom a stretávali sme sa už iba dospelí.

Na konci školského roka sme mali vystúpenie na Summer day. Bolo to propagačné vystúpenie, taký nábor na budúci školský rok. Ibaže u Saleziánov je veľmi dobre vedený šport, športové krúžky. Nemôžem mať deťom za zle, že športujú, je to zdravé a dobre organizované. Takže divadlo a navyše divadlo s prípravou bábok a scény nie je pre bežné dieťa až také príťažlivé, najmä ak o tom môžu rozhodovať aj normálni rodičia.

Náš program sa zmenšil iba na prednášky v Calivite a kontakty na internete. Na budúci školský rok sme pripravili krúžok v kultúrnom stredisku Atrium. Má to výhodu v tom, že deti tam sú a nemajú takú možnosť ako u Saleziánov, nemajú možnosť športovať. Ak budú deti, budú dva krúžky. U Saleziánov, aj v Atriu, kde je to už rozhodnuté a zabezpečené. Dobré je aj to, že Atrium je neďaleko nášho domu. Určite to dobre dopadne.